Over Mackaaij

Geef je project uit handen voor een zorgeloze en stressvrije realisatie.

Neem contact opBekijk projecten

Uitgebreid netwerk

jaar ervaring

Controle over planning en budget

Mackaaij bouw- en projectmanagement is een onafhankelijke deskundige voor project realisatie. Een projectmanager die ingeschakeld kan worden voor bepaalde fases of voor de hele duur van een project.

In een ideale situatie komt Mackaaij in beeld ná het maken van de plannen of bouwtekeningen (bijvoorbeeld door een architect), maar vóór het aanvragen van offertes bij aannemers. Nadat de offertes zijn ontvangen kan ik deze met je doornemen en je adviseren over de prijs, kwaliteit en verdere mogelijkheden om zo met de beste offertes in zee te gaan. Samen bepalen we waar je de begeleiding graag zou willen inzetten.

Tijdens de (ver)bouw kom ik regelmatig langs. Ik houd de voortgang en de kwaliteit van het werk in de gaten. Ik rapporteer aan je en adviseer je ook of het tijd is voor een volgende termijnbetaling. Zo voorkom je dat je termijnbetalingen doet voor werk dat nog niet geleverd is.

Marcel Mackaaij levert maatwerk en werkt altijd volgens de normen, waarden en richtlijnen van jouw organisatie. Als opdrachtgever kun je rekenen op doelgerichtheid, een goede voortgangsbewaking, regelmatige rapportages en overlegmomenten. Je weet precies waar je aan toe bent met Marcel.

“Marcel is klantgericht, kan mensen inspireren en motiveren. Hij is analytisch ingesteld en heeft veel ervaring, hierdoor gaat het organiseren en structureren hem erg makkelijk af.’’

Na meer dan 30 jaar werkervaring als project- en sales manager in de technische sector en de stand- en interieurbouw, heb ik in 2020 besloten om als zelfstandig ondernemer, onder de naam Marcel Mackaaij bouw- en projectmanagement, verder te gaan. Mijn werkzaamheden richten zich op de branches bouw, tentoonstellingen, interieur en events. In deze branches komt mijn interesse in design en techniek samen. In deze branches voel ik mij als een vis in het water en kijk ernaar uit om mijn interesse en ervaring met je te delen.

Marcel Mackaaij

Marcel Mackaaij

Bouw- en projectmanager

particulier

verbouwing
+ interieur

zakelijk

winkel, showroom
+ kantoor

Sportaccomodaties

sportcomplex
+ sportpark

Beurzen en evenementen

beurs, feest
+ event

In 3 stappen naar resultaat

1.

We bespreken jouw wensen. Schets het beoogde resultaat, laat weten welk budget er beschikbaar is en welk tijdsplan je voor ogen hebt. Hoe concreter de informatie, hoe beter Mackaaij kan meedenken in het proces. 

2.

We kiezen een vorm waarin wij jou kunnen begeleiden/ontzorgen. We maken een planning en stellen een team van vakspecialisten samen. We houden je uiteraard op de hoogte voor maximale grip.

3.

Jij kunt met een tevreden gevoel terugkijken op de samenwerking en realisatie van het succesvolle project.