Particulier

Jouw droomhuis werkelijkheid maken

Neem contact opDownload de checklist

Uitgebreid netwerk

jaar ervaring

Controle over planning en budget

Bij het managen van nieuwbouw-, verbouw- of renovatieplannen komt er veel op je af.

Het zoeken van vakspecialisten, het maken van een planning, het aansturen van het team en vooral héél veel keuzes maken. Wij kunnen het ons voorstellen dat je niet op alle aspecten van het proces de juiste ervaring hebt of het er ‘’even bij doet’’. Mackaaij neemt het hele traject of bepaalde fases uit handen. Praktische adviezen en realistische plannen maken is wat wij het liefste doen, zodat jij je kan focussen op het eindresultaat.

De efficiëntie en kwaliteit van jouw project kunnen we samen optimaliseren. Ontdek de voordelen van zakelijk projectmanagement voor jouw interieur:

N

Deskundige kennis van de industrie voor strategische oplossingen die kosten besparen en deadlines halen.

N

Betrouwbaarheid en succesvolle resultaten in bouw- en projectmanagement.

N

Volledige regie over alle leveringen en montage werkzaamheden.

N

Een breed scala aan diensten die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Jij maakt je wensen kenbaar, wij zorgen voor de juiste medewerkers en kopen alle benodigde stenen, vloeren, kozijnen, etc. voordelig via onze leveranciers in. Voor elk budget vinden we een passende oplossing. Wij managen het proces en zien er op toe dat we – in samenwerking met jou en de gekozen vakspecialisten – tot het gewenste eindresultaat komen.

Wil je weten wat wij voor jouw zouden kunnen betekenen?

In 3 stappen naar resultaat

1.

We bespreken jouw wensen. Schets het beoogde resultaat, laat weten welk budget er beschikbaar is en welk tijdsplan je voor ogen hebt. Hoe concreter de informatie, hoe beter Mackaaij kan meedenken in het proces. 

2.

We kiezen een vorm waarin wij jou kunnen begeleiden/ontzorgen. We maken een planning en stellen een team van vakspecialisten samen. We houden je uiteraard op de hoogte voor maximale grip.

3.

Jij kunt met een tevreden gevoel terugkijken op de samenwerking en realisatie van het succesvolle project.

Waar moet ik op letten
vóór mijn verbouwing?

Opvragen Checklist Particulier

"*" geeft vereiste velden aan

Vraag de checklist aan.
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat anderen zeggen over Mackaaij:

“Marcel kwam met zo’n goed plan dat ik het uiteindelijk grootser heb aangepakt dan ik vooraf in gedachten had. Naast de verbouwing van de badkamer, heb ik ook een nieuwe keuken, nieuwe vloer en schilderwerk in het verbouwingsplan opgenomen. Zonder de ondersteuning van Marcel had ik dat niet aangedurfd. Geen uitloop in tijd, geen hogere kosten dan vooraf afgesproken en uitstekend werk van vakmensen.”

Ruth Limpens

Bekijk gerealiseerde particuliere projecten